12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBUG Mafia concertează într-un oraş vâlcean

BUG Mafia concertează într-un oraş vâlcean

Vara surprizelor în Maxi Club din Berbeşti este deschisă de un concert de excepție al celei mai cunoscute trupe de hip-hop din România. Vâlcenii şi nu numai sunt invitaţi la un concert cu adevărat incendiar al celor de la BUG Mafia!
Clubul aflat pe raza oraşului vâlcean Berbeşti va fi cu siguranţă plin la cel mai important eveniment muzical din această lună pentru judeţul Vâlcea.
După ce au contabilizat propunerile celor care au intrat pe pagina de facebook a clubului pentru a-şi exprima preferinţele în privinţa trupelor şi artiştilor pe care doresc să îi vadă live în Maxi Club, managerii clubului au decis să readucă în fața fanilor trupa care în toamna anului trecut a extaziat cei peste 1.200 de vâlceni prezenți la concertul celor de la BUG Mafia.
„Am primit foarte multe cereri din partea clienților noștri și a fanilor acestei trupe în care ni s-a solicitat să mai aducem o dată pe cei de la BUG Mafia la Maxi Club. Cum noi tot timpul am ținut cont de părerile celor care ne-au trecut pragul, am pregătit o surpriză chiar acum în plin sezon estival. Astfel, anunțăm oficial că trupa BUG Mafia concertează din nou la Maxi Club. Sâmbătă, 14 iulie va fi cu siguranță o seară incendiară și asta pentru că cei de la BUG Mafia promit din nou un show de excepție, la fel cum a fost și cel din toamna anului trecut“, a spus Cornel Iliescu, patronul clubului din Berbești.
Organizatorii evenimentului din Maxi Club, au mărturisit că cererea de bilete este extrem de mare, aşa că cei ce doresc să vadă live cunoscuta trupă de hip-hop ar trebui să se grăbească pentru a fi siguri că vor fi la faţa locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS