23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi răniţi după o ciocnire între o motocicletă şi un BMW

Doi răniţi după o ciocnire între o motocicletă şi un BMW

http:http://www.youtube.com/watch?v=NPyQn4gZqT8

Doi tineri din Craiova au fost răniţi grav miercuri seară, după ce motocicleta cu care circulau pe Calea Severinului a lovit violent un BMW ce nu le-a acordat prioritate de trecere.
Poliţiştii IPJ Dolj au precizat că, miercuri seară, în jurul orei 20.00, Silviu Tătaru, de 26 de ani, din Craiova, care conducea o motocicletă pe Calea Severinului dinspre Casa Tineretului către Hanul Craioviţa, la intersecţia cu strada Tufănele a lovit în plin un BMW înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia se afla Daniel Apostolache, de 26 de ani.
Motocicleta a lovit roata stânga faţă a autoturismului, iar motociclistul, dar şi pasagera de pe motocicletă, Alexandra I., de 17 ani, au fost proiectaţi peste capota maşinii şi au căzut pe asfalt. În urma impactului puternic, motocicleta a luat foc şi a fost distrusă în totalitate până când o autospecială a pompierilor doljeni a ajuns la locul accidentului. La faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD, cei doi tineri fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor doljeni, în urma accidentului, Silviu Tătaru a suferit o fractură de bazin şi fracturi ale mâinilor, iar tânăra de 17 ani – o fractură de cot şi una de bazin. Şoferul BMW-ului nu a fost rănit în urma impactului. Ieri, medicii Spitalului de Urgenţă Craiova au precizat că nu pot oferi informaţii despre starea de sănătare a celor doi răniţi, pentru că au fost transferaţi la o unitate medicală din Bucureşti.
Ofiţerii Biroului Rutier au stabilit din cercetările făcute la locul accidentului că Apostolache, care circula pe strada Tufănele, a intrat în intersecţie şi nu a acordat prioritate de trecere motocicletei pe care circulau cei doi tineri. La rândul său, şoferul a declarat în faţa poliţiştilor de la Rutieră că s-a asigurat, însă nu a văzut motocicleta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS