15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimul salon de cosmetică dentară din provincie s-a deschis la Craiova

Primul salon de cosmetică dentară din provincie s-a deschis la Craiova

Doi francezi, Marc şi Pierre Pennino, au inaugurat ieri, la Craiova, primul salon de cosmetică dentară din provincie, Smile Box. Conceptul este nou şi revoluţionar: în douăzeci de minute, într-un cadru plăcut, complet diferit de un cabinet stomatologic, cei care calcă pragul salonului vor beneficia de un tratament de albire a dinţilor neinvaziv şi nedureros.
Spre deosebire de procedeele tradiţionale, saloanele de albire dentară Smile Box oferă servicii de îngrijire dentară fără peroxid, iar substanţele folosite pentru tratament au un gust plăcut, mentolat. Tratamentul este omologat în Europa şi avizat de Ministerul Sănătăţii. În plus, ambianţa plăcută creată prin decorul rafinat, elegant contribuie la relaxarea clientului, care trebuie să ştie că Smile Box nu este un cabinet medical, ci un salon de cosmetică dentară.
Există trei tipuri de tratament: un tratament de bază cu o durată de douăzeci de minute, pentru acţiune imediată, un tratament de 45 de minute cu rezultate pe termen mai lung, de trei-patru luni, şi un tratament complet, care le combină pe cele două.
Primul salon de albire dentară cosmetică din România s-a deschis în luna ianuarie a acestui an, în Capitală. După salonul recent deschis în Bănie, cei doi francezi, unchi şi nepot, intenţionează să inaugureze încă unul la Cluj.
Pentru Marc Pennino, Smile Box reprezintă prima experienţă profesională în străinătate. Pierre este familiarizat cu mediul de afaceri din România, deoarece a fost managerul unui restaurant cu specific franţuzesc şi al unui lounge în Centrul Vechi al Bucureştiului timp de trei ani. Albirea dentară cosmetică este de dată recentă, formula fiind descoperită în urmă cu numai câţiva ani. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS