22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal în centrul Craiovei

Scandal în centrul Craiovei

Un craiovean a sesizat faptul că, luni după-amiază, în timp ce se afla pe strada Madona Dudu din centrul Băniei, a fost ameinţat cu moartea şi lovit fără motiv cu un pistol de un bărbat de etnie romă.
Viorel Florin Şerban a povestit că, în timp ce se afla împreună cu fratele său şi un vecin pe trotuar, în apropierea Băncii Allianz-Ţiriac, lângă ei a oprit un BMW X5 din care a coborât un bărbat care l-a lovit cu un pistol în cap. „Când a văzut că nu am căzut, a început să alerge după mine şi după fratele meu cu pistolul. După aceea, dându-şi seama că e prea multă lume în zonă şi toţi îl priveau înlemniţi, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă“, a explicat Florin Şerban. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţişti de la Secţia 1. Întrebaţi despre acest incident, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, într-adevăr, a fost o altercaţie în centrul Craiovei, însă nici vorbă de bătaie sau pistoale.
Ieri, poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că a fost vorba de o altercaţie între două persoane, Viorel Şerban şi Florian Serdaru, care a plecat de la o discuţie privind o poliţă RCA, Şerban făcând parte din rândul asigurătorilor ambulanţi din zonă. Poliţiştii craioveni spun că Viorel Şerban nu a depus plângere după scandal, ci abia seara, în jurul orei 21.00. Şi nu pentru lovire, ci pentru ameninţare. Cei doi au fost audiaţi, iar poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că Viorel Şerban este cunoscut de poliţiştii de la Secţia 1, pentru că se ceartă frecvent cu ceilalţi vânzători de poliţe de asigurare. Ieri, Şerban a fost amendat cu 500 de lei pentru că a aruncat cu ouă după unul dintre asigurătorii ambulanţi.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS