24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA căzut cu tirul de pe pod

A căzut cu tirul de pe pod

Doi şoferi unguri au fost răniţi ieri după-amiază, după ce tirul cu care circulau pe DN 6 a căzut de pe pod în albia râului Amaradia, la ieşirea din Craiova.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, la ora 15.55, o persoană a anunţat prin 112 că un tir a căzut de pe podul de peste râul Amaradia, iar ambii şoferi au rămas încarceraţi în cabină. Poliţiştii care s-au dus la locul indicat au stabilit că şoferul unui tir înmatriculat în Ungaria care circula pe DN 6, dinspre Craiova către Filiaşi, a trecut prin parapeţii de protecţie ai podului şi s-a prăbuşit în albia râului Amaradia, de la o înălţime de aproximativ zece metri. La locul accidentului au fost trimise o ambulanţă SMURD, descarcerarea şi o autospecială a pompierilor doljeni, care s-au asigurat că nu există pericolul ca tirul avariat să ia foc.
Medicii au acordat primele îngrijiri medicale bărbatului care se afla la volan şi însoţitorului acestuia, ambii fiind răniţi în urma accidentului. Poliţiştii au precizat că unul dintre şoferi acuza dureri toracice, fiind posibil să aibă fracturi costale, iar celălalt a scăpat cu câteva zgârieturi. După ce au primit primele îngrijiri medicale, cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova. După primele cercetări făcute la locul accidentului, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că, probabil, accidentul s-a produs din cauza faptului că şoferul a adormit la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS