17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞofer fără un picior şi un ochi!

Şofer fără un picior şi un ochi!

Ce face la lăsarea serii un bătrân care are un handicap locomotor şi de vedere? Se urcă la volanul bătrânei sale Dacii după ce a consumat câteva pahare cu alcool!
Chiar dacă nu poate merge şi are un ochi scos, nea Ion conduce maşina. Joi seară, bătrânul a băut bine, s-a urcat la volan, a dat câteva ture prin comuna Burila şi, în loc să apese frâna, a apăsat pe ambreiaj. Bărbatul a avariat maşina personală a şefului de post din comună, care era parcată regulamentar în faţa casei. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că bătrânul avea o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa că a fost condus la Drobeta Turnu Severin pentru a i se lua probe de sânge.
„Persoana în cauză a fost depistată la volanul unui autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la staţia de ambulanţă pentru prelevarea probelor de sânge. Acesta a acroşat un autoturism parcat regulamentar în comuna Burila. Conducătorul auto este un bătrân, care are un handicap locomotor şi de vedere. În continuare se fac cercetări“, a declarat poliţistul de caz.
Bătrânul susţine că handicapul său de vedere şi cel locomotor nu îl incomodează să conducă vechiul său autoturism.
„Eu am o maşină dotată cu de toate. E un jaf, nu e ceva bun, dar e maşina mea şi merg cu ea de atâţia ani. Şi ce dacă nu am un picior şi un ochi, că mă descurc foarte bine! M-am enervat şi, în loc să apăs frâna, am apăsat ambreiajul şi am lovit o maşină. A venit poliţia peste mine!“, a povestit senin nea Ion.
Bătrânul a rămas pieton de această dată şi s-a ales şi cu un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS