20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRăzbunare colorată

Răzbunare colorată

Poliţiştii craioveni fac investigaţii privind săvârşirea infracţiunii de distrugere, după ce o persoană necunoscută a aruncat cu vopsea pe maşina unui om de afaceri francez care a investit în agricultura doljeană.
Maşina – Un Hyundai Tucson cu numere de Franţa – îi aparţine lui Francesc Colen, patronul firmei EURAGRI, însă în lipsa acestuia e folosită de directoarea firmei, Lala Voicu. Miercuri seară, femeia a parcat maşina sub balconul său din blocul A8, situat pe strada Paşcani din Craiova. Ieri-dimineaţă, la ora 7.30, când a coborât din bloc să plece la muncă, a avut parte de o surpriză neplăcută.
„Cineva a dat cu un spray roşu pe maşină – pe caroserie, pe geamuri, chiar şi pe roţi. Cred că s-a folosit vopsea auto, pentru că nu se ia cu nici un chip. Singura soluţie ar fi acum să revopsesc întreaga maşină, iar asta m-ar costa câteva mii de lei“, povesteşte Lala Voicu. Cum a dat cu ochii de maşină, femeia a sunat la 112, iar o echipă de la Secţia 5 Poliţie Craiova s-a deplasat la faţa locului pentru a încerca să afle cine a fost persoana care a săvârşit grozăvia.
„A fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Cercetările sunt în curs de desfăşurare în vederea identificării autorilor“, a precizat agentul-şef principal Ion Popescu, din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova.

Suspecţi de prin vecini

Directoarea Lala Voicu e convinsă că a fost victima unei răzbunări: „Sunt sigură că este vorba de răzbunare din partea unor vecini de peste stradă, cu care am avut, cu două săptămâni în urmă, o discuţie aprinsă pe tema locului de parcare. Mi-am parcat maşina lângă bloc, ca de obicei, dar ei au venit şi mi-au zis să-mi mut maşina, pentru că acolo e locul lor de parcare. Apoi au vrut să-mi blocheze maşina şi m-au ameninţat că o să văd eu ce o să păţesc dacă mă pun cu ei. Iar acum am văzut“.
La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au confirmat că suspectul sau suspecţii locuiesc în zonă.
„În cadrul cercetărilor se are în vedere un cerc restrâns de suspecţi, iar din indiciile pe care le avem până în prezent, se pare că făptuitorul locuieşte în zona respectivă“, a declarat comisarul-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS