28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPoliţia cere 10.000 de lei pe un ciobănesc german

Poliţia cere 10.000 de lei pe un ciobănesc german

Poliţiştii gorjeni scot la licitaţie un ciobănesc german pentru 10.000 de lei. Unul dintre cei mai buni câini ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj va fi scos la licitaţie în această lună. Labaza a fost achiziţionat de IPJ în urmă cu patru ani, iar de atunci a participat la numeroase misiuni ale poliţiştilor.
Cei care vor dori să participe la licitaţia care va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 10.00, vor plăti mai întâi o garanţie de 950 de lei. Preţul de pornire la licitaţie este de 10.000 de lei. Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, susţine că Labaza a fost scos din uz, întrucât nu mai corespunde cerinţelor pentru a putea participa în misiuni alături de poliţişti, însă este un câine dresat.
„Va fi organizată o licitaţie cu strigare, care va începe de la suma de 10.000 de lei. Este un câine de serviciu, care are capacităţi deosebite. De aceea este preţul acesta. Trebuie să fie persoane care îndeplinesc anumite condiţii şi, în primul rând, să aibă curte pentru a putea ţine câinele. Este un exemplar valoros“, a declarat Ionuţ Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS