22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopilărie în paşi de dans

Copilărie în paşi de dans

Stăpânesc mai bine paşii de dans decât literele din abecedar. Alţii nu sunt nici măcar la şcoală, dar au câştigat premii la Campionatul Mondial de Dans din Anglia, la Eastbourne, organizat de Internaţional Dance Federation.
Cei mai mici dintre campionii de la Colegiul „Carol I“ din Craiova au fost vineri premiaţi şi felicitaţi de dascălii lor pentru premiile aduse. Între ei, Antonia Saveluc, elevă în clasa I la Colegiul „Carol I“ şi partenerul ei, Andrei Popescu, care vine de la grădiniţă, Anda Mustafa şi Robert Saveluc, însă sunt mult mai mulţi. Printre premiile câştigate de aceşti micuţi se numără: locul I ocupat de Ansamblul mini de la „Carol I“; Smoll mini locul I: Sechel Daia Gabriel, Dinulescu Alexandra, Saveluc Antonia, Popescu Andrei; locul II ocupat de Ansamblul „Smoll“ Colegiul Naţional „Carol I“, locul I la Salsa mini câștigat de Antonia Saveluc şi Andrei Popescu, dar palmaresul este mult mai bogat.
Micuţii sunt îndrumaţi de profesoara Rodica Cojocaru şi o fac pur şi simplu din pasiune, chiar dacă nu sunt susţinuţi decât de familie şi de şcoală. „Au fost 1.000 de participanţi. Lupta a fost strânsă, dar micuţii noştri au fost la înălţime. Au luat multe premii atât copiii de la «Carol I», cât şi cei de la Colegiul «Elena Cuza»“, a spus Rodica Cojocaru, îndrumătorul acestor copii minunaţi.
De aceeaşi părere sunt şi micii dansatori: „Am câştigat mai multe premii şi voi continua să dansez pentru că îmi place“, a afirmat cu convingere micuţa Antonia. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS