13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru tineri au „zburat“ cu maşina peste sensul giratoriu

Patru tineri au „zburat“ cu maşina peste sensul giratoriu

Patru tineri au scăpat cu viaţă ca prin minune în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se aflau a „zburat“ pur şi simplu de pe carosabil, a rupt un sens giratoriu şi s-a dat de mai multe ori peste cap. Nici unul dintre ei nu a suferit nici măcar o zgârietură.
După ce s-au relaxat la cădiţele cu apă termală din Băile Herculane, cei patru tineri au plecat spre casă, dar drumul lor s-a oprit într-un giratoriu, la ieşire de pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin. Şoferul autoturismului VW Passat cu care circulau a recunoscut că a avut viteză mare, dar susține că nu a văzut giratoriul. În plus, s-a bazat pe faptul că Dumnezeu îl iubeşte şi crede că din acest motiv toți cei din mașină au scăpat teferi.
„Conduceam cu viteză, cred că am avut 90 km la oră. Nu am fost atent, am derapat că era ud pe jos şi, când am intrat în sens, am pierdut controlul volanului, am sărit peste semnele sensului giratoriu, m-am dat peste cap şi asta a fost. Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă de noi, că puteam să fim morţi acum“, a spus tânărul şofer.
La prima oră a dimineţii, angajaţi de la spaţii verzi şi specialişti de la Drumuri reparau sensul.
„Noi reparăm ce distrug şoferii de mâna a doua, care bagă piciorul în pedala de acceleraţie şi nu se uită pe unde circulă! Au distrus toate semnele din giratoriu“, a spus un angajat de la Drumuri.
Cei patru tineri au plecat acasă după ce au încercat să adune ce mai rămăsese din autoturism în urma accidentului. Șoferul va trebui să răspundă pentru că a condus cu viteză, dar totodată să plătească şi reparaţiile sensului giratoriu, care fusese inaugurat de doar două luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS