15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTurneul Stradivarius are succes la public

Turneul Stradivarius are succes la public

Turneul Stradivarius „Obsesii“ s-a bucurat de un real succes în călătoria sa prin 16 oraşe din România. Cu o săptămână înainte de încheierea sa, violonistul Alexandru Tomescu a decis, la cererea publicului, să mai susţină un concert în capitala ţării, pe lângă cel de pe 29 mai, care încheie turneul.
Conform Mediafax, pentru al doilea an la rând, la cererea publicului, Turneul Stradivarius îşi va dubla concertul de la Bucureşti, cel de-al doilea fiind programat la sala Teatrului Mic, pe 12 iunie. Violonistul Alexandru Tomescu mărturisea, la început, că nu a putut estima ce impact va avea această alăturare de muzică şi teatru non-verbal în turneul acestui an. „Am avut emoţii, dar s-au dovedit a fi nefondate, întrucât succesul a fost şi este imens şi poate fi cuantificat nu doar în aplauze de minute în şir în fiecare dintre oraşele vizitate până acum, ci şi în epuizarea, cu două săptămâni înainte, a tuturor biletelor disponibile pentru ultimul spectacol din turneu, cel de la Opera Naţională din Bucureşti, din 29 mai“, a declarat Alexandru Tomescu, citat de agenţia de presă.
Turneul Stradivarius „Obsesii“ este cel de-al cincilea eveniment de acest gen plănuit de violonistul Alexandru Tomescu. El a câştigat prin concurs, acum cinci ani, dreptul de a cânta la vioara Stradivarius Elder-Voicu 1702, ce face parte din patrimoniul naţional al României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS