21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru autoturisme, distruse de furtună

Patru autoturisme, distruse de furtună

Ploile puternice s-au abătut și asupra judeţului Mehedinţi. Patru autoturisme au fost distruse, după ce acoperişul unui bloc a căzut peste ele. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în cartierul Crihala din Drobeta Turnu Severin. „A început să bată vântul foarte tare, iar la zece minute după ce s-a pus ploaia am auzit o bubuitură foarte puternică. Atunci când m-am uitat pe geam, acoperişul căzuse pe maşini, pe maşina mea şi trei ale vecinilor“, a spus unul dintre proprietarii păgubiţi.
Oamenii dau din colţ în colţ şi nu ştiu pe cine să dea vina. Unii au asigurare Casco, alţii nu, aşa că sunt hotărâţi să acționeze primăria în instanţă.
„Pe mine nu mă interesează acum că a venit de la natură, nu natura a făcut acoperişul. Primăria sau firma contractată de primărie să facă bine şi să ne despăgubească. Eu nu am asigurare Casco, am altă asigurare, deci cine îmi dă banii? O să dau în judecată primăria“, a spus alt proprietar al unui autoturism avariat.
Blocul de pe strada Cicero a fost reabilitat în urmă cu trei luni de primărie printr-un program cu fonduri nerambursabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS