22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn autoturism Logan aruncat peste pasarelă

Un autoturism Logan aruncat peste pasarelă

Circulaţia rutieră pe DE 70, în comuna Tâmna din judeţul Mehedinţi, a fost blocată ieri la prânz, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal în urma unui derapaj. După impact, unul dintre autoturisme a căzut de pe pasarelă şi a luat foc. Cei doi pasageri au fost salvați în ultima clipă de pompierii din Strehaia. Şi cele două persoane din celălalt autoturism care se pare că a provocat accidentul au fost grav rănite.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, se pare că şoferul unui autoturism de teren a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care circula regulamentar. În urma impactului, Loganul a fost aruncat mai bine de 20 de metri peste pasarela DE 70, iar după contactul cu solul a luat foc.
„Am auzit o bubuitură foarte mare şi, când am ajuns, am văzut Loganul jos. Și jeepul era lovit. Ajunseseră pompierii şi îi scoteau pe cei din Logan“, a spus un martor.
În autoturismul Logan se aflau o femeie şi un bărbat.
„Am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident de circulaţie în care au fost implicate un Logan şi un jeep Hyundai. Din fericire, toate cele patru victime, două din Logan şi două din Hyundai, au scăpat cu viaţă“, a declarat Gheorghiţă Nicolae, plutonier la Descarcerare.
Cele patru victime au fost transportate de ambulanţe SMURD la Spitalul Judeţean din Severin pentru îngrijiri medicale.
„Pe fondul nerespectării vitezei în trafic, un autoturism marca Hyundai a pătruns pe contrasens şi a lovit un Logan care circula regulamentar, aruncându-l peste pasarelă. Cercetările continuă“, a declarat Gabriel Lică, comisar la Serviciul Rutier IPJ Mehedinţi. Şoferului autoturismului marca Hyundai i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă. Din Logan nu a mai rămas decât un morman de fiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS