22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPolivalenta îşi aşteaptă scaunele

Polivalenta îşi aşteaptă scaunele

Constructorii Sălii Polivalente din Craiova încă aşteaptă scaunele care trebuia să vină de câteva zile. Potrivit unor surse din Primăria Craiova, scaunele n-au sosit până acum pentru că producătorul a fost nevoit să mai fabrice de urgenţă încă 1.000 de scaune pentru Arena Naţională din Bucureşti, unde a avut loc miercuri seară finala Europa League.
Între timp, se lucrează fără prea mult aplomb la amenajarea aleilor şi parcărilor exterioare, iar în interior nici măcar n-a fost montat parchetul.
„Exteriorul e simplu, în două-trei zile pot fi montate pavelele fără probleme. Interiorul este mai de durată. Parchetul, spre exemplu, îl au, dar le trebuie trei săptămâni să-l monteze şi nici nu s-au apucat“, a spus vineri primarul Antonie Solomon.
Deşi nu este tocmai mulţumit de ritmul lucrărilor, edilul Craiovei se declară satisfăcut de felul în care începe să arate interiorul Polivalentei: „În ultima vreme au pregătit tribunele pentru montarea scaunelor, plus remedieri, vopsitorii şi alte lucrări de amenajări interioare. Arată frumos! În momentul de faţă se pot pune 2.200 de scaune. O tribună e pregătită pentru montarea scaunelor, ce urmează să sosească în câteva zile“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS