14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Vizitat“ de mascaţi dimineața

„Vizitat“ de mascaţi dimineața

Mascaţii şi poliţiştii de la IJPF Mehedinţi au intrat vineri dimineaţă în locuinţa unui severinean, deoarece aveau informaţii că proprietara acelui apartament se ocupă cu traficul de ţigări. Bărbatul a mers la spital ca să îşi scoată certificat medico-legal şi intenţionează să îi dea pe mascaţi în judecată.
„Era 5.00 sau 6.00 dimineaţa. Dormeam cu soţia şi cu fiica şi, la un moment dat, am fost trezit de nişte bătăi puternice în uşă. M-am uitat pe vizor, nu am văzut nimic pentru că era întuneric pe scară, am deschis. Au intrat, au început să caute prin casă. Eu am început să mă smucesc şi ei m-au lovit. Mi-au pus cătuşele şi au dat în mine. Mi-au spus că se aşteptau ca aici să găsească o femeie, dar doamna respectivă a fost proprietara acestui apartament mai de mult şi acum s-a mutat, iar eu nu ştiu unde. Puteau să spună asta de la început şi le spuneam eu că nu mai stă aici“, a declarat bărbatul.
Poliţiştii aveau mandat de percheziţie emis pe adresa unde bărbatul locuieşte, însă era căutată o femeie care a plecat din apartamentul respectiv, amănunt omis de oamenii legii. Poliţiştii de frontieră susţin că se aşteptau să găsească o femeie care vindea ţigări netimbrate.
„La adresa la care s-a descins noi aveam misiune să descoperim o femeie, despre care aveam informaţii că se ocupă cu traficul şi comercializarea ţigărilor netimbrate. În locuinţa respectivă s-au găsit câteva obiecte care aparţin suspectei. Descinderile vor continua până la identificarea acesteia“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS