17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Clovnul adormit“, la Teatrul cel mai mic

„Clovnul adormit“, la Teatrul cel mai mic

Teatrulescu JUNIOR vă invită sâmbătă, 5 mai, la spectacolul pentru copii „Clovnul adormit“. Acesta va avea loc la Teatrul cel mai mic, de pe strada C.D. Fortunescu, nr. 18, începând cu ora 11.00.
Povestea clovnului adormit va fi pusă în scenă de actorii Bogdan Milea, Daniela Grujdin şi Laurenţiu Tudor, regia fiind semnată de Bogdan Milea. Spectacolul durează 45 de minute, iar preţul unui bilet este de cinci lei pentru copii şi zece lei pentru adulţi.
Teatrulescu JUNIOR găzduieşte atât spectacole de teatru, cât și ateliere de teatru care vor avea menirea de a dezvolta abilitățile celor mici. Spectacolele prezentate au un foarte important caracter interactiv și educativ, copiii devenind chiar personaje în spectacole și astfel concluzionând singuri morala poveștilor. Nevoia apariției unui astfel de spațiu este cu atât mai importantă cu cât în Craiova nu există un alt astfel de proiect. Din punct de vedere al organizatorilor, este foarte important ca micuții să deprindă încă de la o vârstă fragedă gustul pentru fenomenul teatral, întrucât activitățile artistice au darul de a îmbogăți imaginația și de a forma personalități și temperamente armonioase. Atât spectacolele de teatru, cât și atelierele de teatru vor reprezenta o etapă importantă a dezvoltării lor intelectuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS