17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLovită pe trecerea de pietoni de fiul primarului

Lovită pe trecerea de pietoni de fiul primarului

Fiii primarului din comuna Malovăţ, judeţul Mehedinţi, au ieșit duminică noapte la o plimbare cu maşina prin Drobeta Turnu Severin.
Dorind să îşi testeze autoturismul primit la majorat de la tatăl său, George Băzăvan (foto), tânărul de 18 ani care era şofer de numai trei săptămâni, şi-a luat și fratele la o plimbare. George Băzăvan a surprins pe trecerea de pietoni două persoane, soţ şi soţie, care traversau strada. Bărbatul a reuşit să sară din faţa bolidului, un Audi A6 în valoare de 30.000 de euro, dar soţia acestuia a fost lovită în plin.
„Cum să dai în plin în oameni pe trecerea de pietoni? Cum să circuli cu aşa viteză când vezi în faţa ta semafor şi trecere de pietoni? Nu e posibil aşa ceva! Puteai să o omori. Ce, crezi că, dacă ai o maşină scumpă, ţi-ai cumpărat stradă? Soţia mea e acum pe masa de operaţie din cauza ta!“, i-a reproșat soţul victimei șoferului vinovat.
Fiul primarului din Malovăţ nu consumase alcool înainte să se urce la volan, însă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
„Un autoturism Audi condus de un tânăr nu a acordat prioritate unui pieton aflat în trecere pe marcajul pietonal şi l-a acroşat, provocându-i mai multe leziuni. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, indicând o concentraţie de alcool zero. Victima a fost transportată la spital, iar în continuare se fac cercetări“, a declarat Viorel Stăncioiu, agent principal la Poliţia Rutieră Drobeta Turnu Severin.
Femeia, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde a intrat imediat în sala de operaţie.
„Am transportat la spital o femeie care avea o fractură deschisă de gambă, cu o contuzie şi traumatisme la şold și genunchi. Avea dureri mari, însă era stabilă hemodinamic. Am predat-o medicilor de la Urgenţă, care au decis să o interneze“, a declarat Aurora Grămescu, medic pe ambulanţă.
După accident, fiul primarului a plecat acasă tot la volanul autoturismului Audi, cu permisiunea poliţiei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS