16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalH&M deschide magazin la Craiova

H&M deschide magazin la Craiova

Retailerul suedez de fashion Hennes & Mauritz, cunoscut drept H&M, a anunțat ieri că inaugurează pe 3 mai magazinul de la Craiova, care va fi deschis în incinta Electroputere Parc. Magazinul se va întinde pe o suprafață de 1.605 metri pătrați. În urmă cu două luni, compania informa că anul acesta va deschide cinci noi magazine în România, printre care și cel din Craiova, amplasat în interiorul Electroputere Parc. Tot atunci, oficialii H&M informau că fiecare magazine va avea câte 20-25 de angajați.

Se trece deja la colecția de vară

Magazinul a anunțat că, la deschidere, „iubitorii de modă din Craiova se vor putea bucura de cea mai recentă colecție de vară. Pentru femei, aceasta înseamnă topuri și rochii în culori pastel, piese vestimentare cu imprimeuri și costume de baie colorate. Pentru bărbați, colecția de vară oferă tricouri uni, pantaloni conici și șorturi de baie cu imprimeuri“, au spus reprezentanții retailerului suedez. H&M are și o promoție pentru craiovenii care vor păși pragul magazinului pe 3 mai. „În ziua deschiderii, primii 100 de clienți vor primi un Fashion Card, în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România“, informează compania. Prețurile practicate de magazinul H&M din Craiova variază între aproape 40 de lei pentru pantaloni scurți și costume de baie, ajungând și la aproape 90 de lei pentru pantaloni conici.
În primăvara aceasta, H&M are în plan să deschidă magazine în Arad, Iași, Brăila și Suceava, la care se adaugă cel din Craiova, ce va fi inaugurat joia viitoare în singurul mall din municipiu. Compania mai are deschise magazine în București, Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea, Constanța etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS