21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFilmată furând în miezul zilei

Filmată furând în miezul zilei

http:http://www.youtube.com/watch?v=RC8svZeRtRM

O tânără de etnie romă a fost prinsă de angajaţii unui bar din centrul municipiului Craiova, sâmbătă, în jurul orei 13.30, imediat după ce furase încasările din acea zi şi banii angajaţilor. Întreaga scenă în care tânăra fură în plină zi, în centrul Băniei, a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale barului.
În imagini se observă cum tânăra intră în barul Cin-Cin de pe strada Unirii din Craiova, se asigură că nu vine nimeni în urma sa, după care se duce direct la un sertar şi ia toţi banii pe care îi găseşte. Văzând că nu e nimeni prin preajmă, aceasta caută şi în genţile angajatelor barului, după care pleacă. Ghinionul său a fost că patronul barului, Nicuşor Chiriţă, a văzut întreaga scenă pe camerele de supraveghere şi a alertat personalul. "Eram în birou când am văzut pe camerele de supraveghere că vine o persoană care intră foarte repede în bar. Sigur cunoştea foarte bine zona pentru ca s-a dus direct la sertarul unde ţineam încasarile şi a luat de acolo cei aproximativ 350 de lei. Nu s-a mulţumit cu atât şi a mai luat şi din genţile angajatelor. Imediat am anunţat personalul şi au prins-o. Mă surprinde gestul tinerei, pentru că totul s-a petrecut ziua în amiaza mare", a declarat Nicuşor Chiriţă.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că au fost sesizaţi în legătură cu acest furt sâmbătă, în jurul orei 13.30, iar agenţii care s-au dus la barul Cin-Cin au stabilit că tânăra se numeşte Cristina Băbeanu, are 18 ani şi este din Craiova. Toţi banii furaţi, 370 de lei în total, au fost găsiţi asupra sa şi recuperaţi, iar în prezent tânăra este cercetată în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. 
Remintim că la data de 6 aprilie un şofer craiovean a reuşit să filmeze cum două persoane de etnie romă furau din bagajele unei femei care fusese accidentată de o maşină pe bulevardul 1 Mai. Ulterior, una dintre persoanele filmate, respectiv Isam Mihalache, de 19 ani, a fost arestat preventiv. Cealaltă persoană, Elena Iamandiţă, de 34 de ani, a prezentat Poliţiei acte ce arată că nu are discernământ.
 
Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS