12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit strivit de Mercedesul pe care îl conducea

A murit strivit de Mercedesul pe care îl conducea

Un tânăr din comuna doljeană Calopăr a decedat ieri, după ce a pierdut controlul direcţiei Mercedesului pe care îl conducea pe DJ 522, în localitatea Bucovăţ, şi s-a răsturnat în afara drumului. Alte trei persoane au fost rănite uşor în urma accidentului de circulaţie.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Marius Eduard Trăilă, de 19 ani, din Calopăr, care conducea ieri după-amiază un Mercedes înmatriculat în Bulgaria pe DJ 522, în localitatea Bucovăţ, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei. Şoferul a fost găsit de echipajul de descarcerare în stare gravă, prins între maşină şi un copac. Reprezentanţii ISU Dolj au precizat că echipajul de descarcerare a fost nevoit să taie copacul şi să ridice maşina pentru a reuşi să-l scoată pe tânărul şofer. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD, însă medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.
Alte două ambulanţe au preluat pasagerii din autoturismul condus de tânăr – Mariana şi Maria Trăilă, mama, respectiv soţia tânărului, copilul de 11 luni al soţilor Trăilă, dar şi doi fraţi ai şoferului, de 13 şi 18 ani.
Medicii craioveni au constatat că bebeluşul de 11 luni, pasagera de 13 ani şi mama şoferului au suferit politraumatisme minore, iar restul pasagerilor au scăpat cu câteva zgârieturi.
În urma cercetărilor făcute la locul accidentului, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, a drumului umed şi a lipsei de experienţă în conducere a tânărului şofer.
Un accident asemănător a avut loc luni, în apropierea comunei Maglavit, cinci tineri fiind răniţi după ce maşina cu care circulau, un BMW înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat în afara drumului din cauza vitezei excesive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS