23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul care te scoate din casă

Programul care te scoate din casă

Săptămâna Mare înseamnă pregătiri peste pregătiri pentru ziua de Paşte. Dacă vreţi, totuşi, să luaţi o pauză, noi vă spunem ce puteţi face.
De marţi până joi, English Park se va umple de artizani care vor veni să-şi expună obiectele lucrate de mână. Este vorba, desigur, despre prima ediţie a târgului de handmade Bizarre Bazaar, organizat în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, Muzeul Olteniei, Primăria Craiova şi Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă. Prin acest târg, se încearcă promovarea acestei arte şi crearea unui eveniment nou şi de bun gust pentru oraşul nostru.

Miercuri şi joi, zile de muzică

Dacă e miercuri, ştie toată lumea, este timpul pentru concertele live din Cafe-Teatru Play. De data aceasta, invitată este trupa 4 Flames, care va începe să cânte de la ora 21.30. Biletul de intrare costă opt lei, iar cei patru membri vă aşteaptă cu o serie de cover-uri care vă vor face seara mai frumoasă.
Joi, un alt concert are loc în Bănie. Locul este Pub’s Pub, ora este 22.00, iar pentru a participa trebuie să plătiţi 10 lei. Invitaţi? Daniel Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, şi trupa lui, Smashed Mosquito.

Vineri şi sâmbătă sunt rezervate teatrului

Dacă nu aveţi dispoziţia necesară pentru un concert, tot joi, tinerii actori vă aşteaptă la un spectacol de improvizaţie teatrală. Numit în concordanţă cu Paştele – „Impro Ş-OU“ – el va începe la ora 21.00 în Scena 8. Ca să-i vedeţi pe talentaţii noştri actori, trebuie să scoateţi din buzunar 10 lei.
Sâmbătă, cu doar o zi înainte de Paşte, copiii (şi nu numai) sunt invitaţi la Teatrul cel mai mic (Teatrulescu Junior), de la ora 11.00. Acolo, li s-a pregătit „Clovnul adormit“, un spectacol pentru copii într-o versiune de Paşte. Pentru copii, intrarea costă cinci lei, iar pentru cei mari, 10 lei.
Iar duminică, ştim bine, este Paştele. Pentru această zi nu vă dorim decât linişte şi multă, multă bucurie! O săptămână frumoasă!
Program prezentat cu sprijinul craiova.ro (www.craiova.ro/evenimente).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS