20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal pe DN 66 în Mehedinţi

Accident mortal pe DN 66 în Mehedinţi

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN 66, între Drobeta Turnu Severin şi Porţile de Fier II, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alţi doi au ajuns în stare gravă la spital. Din declaraţiile poliţiei, se pare că unul dintre autoturisme a derapat pe carosabilul umed.
Impactul a fost deosebit de puternic, echipa de la Descarcerare trebuind să muncească minute bune pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate ale maşinii, care a fost distrusă în totalitate.
„Am intervenit pentru descarcerarea victimei unui accident de circulaţie produs pe DN 66. Din păcate, şoferul autoturismului nu a supravieţuit în urma impactului. Intervenţia a fost foarte dificilă. Alte două persoane au fost preluate de medici“, a declarat şeful operaţiunii de la Descarcerare.
Celelalte două victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Poliţia a deschis o anchetă. Circulaţia în zonă a fost reluată după o oră, însă doar pe o bandă de mers.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS