18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul care te scoate din casă

Programul care te scoate din casă

Săptămâna aceasta stă sub semnul soarelui şi al muzicii. Unde şi când anume, aflaţi de la noi!

De câteva săptămâni, Teatrul Naţional din Craiova ne tot răsfaţă cu fel de fel de spectacole invitate. Astăzi, de la ora 19.00, Teatrul Nottara din Capitală aduce piesa „Ultimul Don Juan“ pe scena Naţionalului craiovean. Ea va spune, în sala „Amza Pellea“, povestea unui bărbat în floarea vârstei, care are soţie, copii, casă şi conduce o afacere de succes. Aparent, e un om împlinit, dar viaţa i se pare plictisitoare. Aşa că se decide să o îmbunătăţească. Îi veţi recunoaşte, pe scenă, pe Constantin Cotimanis, Victoria Cociaş, Luminiţa Erga şi Raluca Gheorghiu, într-un spectacol la care biletul costă 60 de lei.

Fără antidot pentru muzică

Dacă e marţi, este cântare live în Pub’s Pub. Acolo vă vor aştepta, de la ora 21.30, Nico, Andrei, Bogdan, Alex şi Dodo, adică No Antidote. Cei cinci vestitori ai rock-ului alternativ vă pregătesc un live session cu muzică bună, pentru care trebuie să plătiţi doar şase lei. Coverurile unor melodii cunoscute sau compoziţiile lor proprii or să vă umple, garantat, de energia specifică trupei. Rezervările se fac la 072PUBSPUB (0727.82.77.82), deşi, cu asemenea muzică, nu veţi rezista prea mult pe scaun.
Încă un concert – de data aceasta de muzică jazz – umple programul săptămânii acesteia. Dacă e miercuri, în Cafe-Teatru Play este muzică live. Oaspeţii vor fi Maria Răducanu şi Sorin Terinte, adică o voce venită, parcă, din alte timpuri, şi un pianist care s-o acompanieze. Concertul începe la ora 21.30, iar la intrare trebuie să plătiţi 20 de lei.

Premieră în Cafe-Teatru Play

Tot Cafe-Teatru Play vă cheamă vineri, pe 23, de la ora 20.00, să aflaţi că „Acolo e bine, unde nu suntem noi…“. Aceasta e doar prima parte a unei piese de teatru, despre care nici noi nu ştim prea multe, că doar e premieră! Vă spunem doar atât: în ea joacă Bruno Noferi şi Claudiu Mihail, iar regizor este Raluca Păun. Puteţi face o rezervare şi afla informaţii legate de preţ la numărul 0753.832.878.
Încheiem programul cu încă un concert. Ghici unde? Tot în Cafe-Teatru Play. Nu, nu e reclamă mascată. Acolo s-au nimerit să aibă loc, în această săptămână, multe evenimente frumoase. Vorbim despre concertul The Moood. Aparițiile lor live sunt o explozie sinceră de entuziasm, riff-uri de chitară și rock’n roll. Ei vă aşteaptă, aşadar, să-i ascultaţi şi să-i vedeţi sâmbătă, de la ora 21.30. Biletul costă 15 lei.
Nişte zile frumoase, cu muzică şi teatru. Dumneavoastră ce alegeţi? O săptămână frumoasă!
Program prezentat cu sprijinul craiova.ro (www.craiova.ro/evenimente)
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS