14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFlori şi cadouri de la poliţişti

Flori şi cadouri de la poliţişti

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj şi cei ai Biroului Rutier Craiova au ieşit în trafic ieri, pentru a le „sancţiona“ pe şoferiţe cu ocazia zilei de 8 Martie. „Amenzile“ poliţiştilor de la Rutieră au fost date însă sub formă de flori, felicitări şi produse cosmetice, toate însoţite de recomandări pentru respectarea normelor Codului Rutier.
Astfel, filtre ale poliţiştilor de la Rutieră au putut fi întâlnite pe strada Calea Bucureşti, în zona Mc Donald’s, pe strada Henry Ford, în zona Vămii Craiova, dar şi în faţa Parcului „Nicolae Romanescu“. În plus, toate echipajele Biroului Rutier care au fost de serviciu ieri au fost „dotate“ cu garoafe şi felicitări care au fost oferite şoferiţelor întâlnite în trafic.
Acţiunea poliţiştilor a început la ora 10.00, când mai multe echipaje de la Rutieră au oprit pe Calea Bucureşti, în apropiere de Mc Donald’s. Oamenii legii le-au „tras pe dreapta“ numai pe şoferiţe, cărora le-a fost oferit câte un cadou din partea companiei Avon. „Ne bucurăm că şi de această dată am reuşit să aducem un zâmbet pe feţele doamnelor şi domnişoarelor într-o zi atât de specială pentru ele. Ţin să mulţumesc partenerilor noştri de la firma Avon, care ne-au fost alături cu micile cadouri pe care le-am oferit participantelor la trafic împreună cu urările noastre“, a declarat inspectorul Paul Boruz, din cadrul Serviciului Rutier Dolj. În schimb, poliţiştii de la Biroul Rutier Craiova au oferit şoferiţelor câte o garoafă şi o felicitare, însoţite de câteva sfaturi preventive care să le ferească de accidente rutiere. „O floare şi o felicitare pot aduce primăvara. Dacă nu afară, cel puţin în sufletul doamnelor și domnişoarelor pe care le sărbătorim“, a precizat comisarul Emil Zuican, şeful Biroului Rutier Craiova.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS