0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Local Ajutoare pentru nordul judeţului

Ajutoare pentru nordul judeţului

-

Majoritatea persoanelor care locuiesc în satele Iloviţa, Cireşu, Balta, Godeanu, Ilovăţ sunt în vârstă și cu greu au reuşit să facă faţă iernii grele. 200 de persoane au primit alimente din partea Fundaţiei Crucea Roşie, a pompierilor, jandarmilor şi poliţiei de frontieră. Bătrânii i-au primit bucuroşi pe jandarmi şi au fost mulţumiţi de alimente. Transportul alimentelor a fost posibil cu ajutorul maşinilor de la ISU Drobeta şi IJPF Mehedinţi, care s-au implicat direct în această acţiune de solidaritate. „Cinci pompieri, patru jandarmi, trei poliţişti de frontieră şi reprezentanţii Crucii Roşii – filiala Mehedinţi s-au deplasat luni cu patru autospeciale de intervenţie în mai multe localităţi din partea de nord a judeţului Mehedinţi, pentru a distribui alimente cetăţenilor aflaţi în nevoie. Aceștia au ajuns ieri în localităţile Moiseşti, Negruşa, Cireşu, Godeanu şi Balta, unde 150 de familii au primit produse alimentare. Acţiunea continuă. Pompierii împreună cu jandarmii şi Crucea Roşie se vor deplasa în localitatea Ilovăţ, unde vor distribui cetăţenilor 50 de plase cu alimente“, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Drobeta. Săptămâna viitoare, acţiunile de solidaritate vor continua în alte zone din Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.