13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul Antonie Solomon şi-ar face avocatul senator pe listele UNPR

Primarul Antonie Solomon şi-ar face avocatul senator pe listele UNPR

Antonie Solomon a anunţat ieri că are de gând să-l ajute pe avocatul său, Sebastian Răduleţu, să ajungă senator de Craiova din partea UNPR.
În conferinţa de presă susţinută ieri, primarul Craiovei a fost întrebat ce planuri are pentru organizaţia judeţeană a UNPR, în fruntea căreia a fost numit cu o săptămână în urmă, deşi el e încă membru al PDL. Edilul nu a ascuns că are planuri mari cu partidul despre care recunoaşte cu sinceritate că se află în prezent doar la nivelul de 1-2% din intenţiile de vot ale doljenilor.
„UNPR-ul îşi propune să scoată 15 consilieri municipali, primarul şi cei doi viceprimari ai Craiovei, 19 consilieri judeţeni şi şase parlamentari“, a spus Solomon.
Chestionat în legătură cu cei şase uneperişti pe care îi vede membri ai parlamentului în viitoarea legislatură, Solomon a divulgat un singur nume: „Vă garantez că avocatul Sebastian Răduleţu va fi senator de Craiova“.
Cu privire la această propunere, avocatul Răduleţu – care este unul dintre apărătorii lui Solomon în procesul de corupţie în care primarul Craiovei este judecat în prezent – nu a dorit să facă nici un comentariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS