20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalJosé Carreras revine la Bucureşti

José Carreras revine la Bucureşti

Tenorul spaniol José Carreras revine în România pentru un concert pe care îl va susţine pe 25 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Service, informează Mediafax.
De-a lungul anilor, José Carreras a vizitat de mai multe ori România, susţinând concerte (în 2008, la Sala Palatului din Bucureşti şi la Ştrandul Tineretului din Timişoara). De asemenea, tenorul a mai participat la o gală de caritate organizată la Bucureşti, în vara lui 2007, şi a susţinut un concert, în 2000, la Ateneul Român. Cu fiecare spectacol pe care îl susţine, José Carreras îşi poartă publicul într-o lume teatrală, unde personajele au identitate, mişcându-se într-un timp şi un spaţiu ce se transformă, de la prima notă, în universul sunetelor frumoase.
Pentru spectacolul pe care José Carreras îl va susţine în Capitală la primăvară, biletele pot fi cumpărate la următoarele categorii de preţuri: 1.000 de lei (categoria VIP), 800 de lei (categoria I), 600 de lei (categoria II), 400 de lei (categoria III), 300 de lei (categoria IV) şi 200 de lei (categoria V). Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare pe 30 ianuarie şi pot fi cumpărate on-line de pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro sau direct din librăriile sau magazinele partenere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS