14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local 22 de tone de mere, confiscate

22 de tone de mere, confiscate

Poliţiştii din Târgu Jiu au depistat în trafic o persoană care transporta peste 22 de tone de mere, fără documente de provenienţă. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar marfa a fost confiscată. Poliţiştii au oprit pentru control autoutilitara condusă pe DN 67, pe raza cartierului Drăgoieni, de un arădean de 25 de ani, din comuna Vârfurile. Poliţiştii au constatat că bărbatul transporta cu o autoutilitară cu semiremorcă 22.640 kg de mere. La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto nu a prezentat documente legale de provenienţă pentru cantitatea de fructe transportată, evaluată la 22.600 de lei. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe conducătorul auto cu amendă de 1.000 de lei și au dispus şi indisponibilizarea în vederea confiscării a celor 22.640 kg de mere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...