13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBodyguarzii lui Mititelu vor să intimideze ziariştii

Bodyguarzii lui Mititelu vor să intimideze ziariştii

În timp ce el cerşeşte dreptate instanţelor pentru situaţia de la „U“ Craiova, angajaţii lui Adrian Mititelu se dau la ziariştii incomozi

Adrian Mititelu nu-l înghite pe subsemnatul. Din ianuarie 2011, am urmărit atent disputele juridice ale finanţatorului cu Victor Piţurcă, procesul de licenţiere şi dezafiliere a „U“ Craiova, falimentul clubului, litigiile cu Fiscul şi primăria etc. Mititelu ştie că într-o dispută pe argumente nu are nici o şansă. Nu are curaj să mă contrazică.
Primesc, în schimb, înjurături pe site-ul GdS, sunt denigrat în Ediţie specială, iar bodyguarzii lui Mititelu sar să mă intimideze. Ieri s-a consumat ultimul episod de acest gen. Mititelu a anunţat o conferinţă de presă în Sala „Sebastian Domozină“ a Complexului „Ion Oblemenco“, pe tema războiului său cu FRF.
La final, unul dintre bodyguarzi m-a agresat verbal şi fizic, sub pretextul că „scriu prostii“. Contactat de colegii de la GdS, Mititelu a declarat: „Nu sunt de acord cu aşa ceva. Mă delimitez“.
Colegii de breaslă care merg la conferinţele lui Mititelu trebuie să ştie că au nevoie de bodyguarzi. Eu nu-mi permit, deci voi merge la poliţie.
Hârtiile prezentate ieri de Mititelu în conferinţa de presă le vom analiza pe larg în paginile GdS, după ce vor fi verificate temeinic şi vom avea toate punctele de vedere.
La finalul conferinţei, un lucru au înţeles toţi cei prezenţi: suporterii nu vor vedea prea curând evoluţiile echipei de fotbal „U“ Craiova, pentru că Mititelu are războaie personale cu ziariştii şi FRF.
Pe bună dreptate, un coleg ziarist i-a replicat patronului: „Pe suporteri nu-i interesează procesele dumneavoastră, ei vor echipa înapoi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS