8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Mascaţii i-au dus pe interlopi la audieri

Mascaţii i-au dus pe interlopi la audieri

Poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Gorj au efectuat şase percheziţii ieri-dimineaţă pentru a destructura o reţea de trafic de droguri și prostituţie. Vizate au fost locuinţele a trei interlopi din Târgu Jiu: Lenţu Codoban, Gelu Livezeanu şi Vasile Ruşeţ. Cel din urmă a mai fost implicat într-un scandal la sfârşitul anului trecut, când un alt interlop din Târgu Jiu i-a incendiat din răzbunare autoturismul. Gelu Livezeanu se află în prezent în închisoare, acesta mai fiind arestat în trecut şi în Austria, pentru trafic de droguri. În urma percheziţiilor efectuate ieri-dimineaţă, mai multe persoane au fost conduse la audieri. Peste 40 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au fost implicaţi în acţiune.

Anchetă în derulare

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică, în urma percheziţiilor au fost ridicate obiecte şi mijloace materiale de probă pentru a-i ajuta pe procurori în ancheta derulată. „Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul IPJ Gorj, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor gorjeni, au efectuat şase percheziţii domiciliare în municipiul Târgu Jiu. Aceste activităţi de cercetare vizează documentarea activităţii infracţionale a unor persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de natură judiciară şi de criminalitate organizată. Mai multe persoane au fost conduse la audieri şi au fost ridicate mai multe obiecte şi mijloace materiale de probă“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
• Mihaela Floroiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...