8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCriminal cu sânge rece la 15 ani

Criminal cu sânge rece la 15 ani

Un copil de 15 ani a fost reţinut de poliţiştii gorjeni după ce a ucis o bătrână de 77 de ani din comuna Bolboşi. Băiatul o cunoştea pe femeie de multă vreme şi îi aducea lemne contra cost. În prima zi a acestui an, copilul a mers la bătrână acasă, iar aceasta l-a poftit la masă și la un pahar cu vin. Întrucât cu o zi în urmă îi adusese lemne şi considerase că femeia nu îl plătise suficient pentru munca depusă, băiatul şi-a cerut banii. Potrivit poliţiştilor, cei doi nu s-au înţeles asupra sumei datorate şi au început să se certe. Supărat, dar şi aflat sub influenţa vinului pe care îl consumase, copilul a înjunghiat-o de şapte ori pe bătrână, după care a plecat acasă.
Trupul neînsufleţit al septuagenarei a fost găsit marţi de nepotul acesteia. La scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe criminal şi l-au reţinut şi pe acesta, dar şi pe tatăl său, un bărbat de 46 de ani, din Bolboşi.
„Doi suspecţi, printre care şi un minor de 15 ani, sunt cercetaţi în cazul privind infracţiunea de omor. Minorul a fost internat în Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. De asemenea, existând indicii temeinice că şi tatăl lui a participat la comiterea faptei, procurorul de caz a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Cercetările continuă în vederea stabilirii răspunderii penale a celor doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS