10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVânzătoare de locuri de muncă false, reţinută de poliţie

Vânzătoare de locuri de muncă false, reţinută de poliţie

O tânără din Bumbeşti-Jiu a fost reţinută de poliţiştii gorjeni sub acuzaţia de înşelăciune, după ce s-a angajat să intermedieze obţinerea de locuri de muncă în Marea Britanie, pentru care a primit diferite sume de bani în valută, însă, ulterior, nu şi-a respectat obligaţiile. Femeia le-a promis păgubiţilor că îi va ajuta să se angajeze în Anglia, în diverse zone ale ţării, la carmangerii, ca măcelari. Aproximativ 50 de persoane din Mehedinţi, Olt, Dolj şi Gorj i-au achitat acesteia un comision.

1.200 de euro de la cinci păgubiţi

Potrivit anchetatorilor, suspecta, de 28 de ani, a pretins şi a primit de la amatorii de joburi peste hotare sume de bani cuprinse între 100 şi 300 de euro. În total, de la cei cinci cetăţeni identificaţi până acum, femeia şi-a însuşit aproximativ 1.200 de euro.
„Poliţiştii au stabilit că femeia, domiciliată în oraşul Bumbeşti-Jiu, în perioada aprilie-august 2011, sub pretextul că le va găsi locuri de muncă în Marea Britanie, a pretins şi a primit de la părţile vătămate sume de bani cuprinse între 100 şi 300 de euro. În total, de la cele cinci părţi vătămate identificate până în prezent, suspecta şi-a însuşit, în mod injust, aproximativ 1.200 de euro. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Având în vedere probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea suspectei, pentru 24 de ore“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Femeia va fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU