20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr înjunghiat în faţa unui liceu

Tânăr înjunghiat în faţa unui liceu

Un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat în faţa unui liceu din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin. Se pare că el venise la liceu după o fată, însă a fost întâmpinat de mai mulţi tineri, iar unul dintre ei l-a lovit cu un cuţit în spate. Din fericire, nu i-a fost atins nici un organ vital şi a fost stabilizat de medicii de la Spitalul Judeţean, unde a rămas internat.
Tânărul, care nu mai este elev, a venit la terminarea orelor şi se pare că aştepta o elevă din Liceul „Decebal“, care este situat în apropiere de primăria oraşului şi de o staţie taxi. Cu toate astea, nimeni nu a intervenit să aplaneze conflictul şi nici nu l-a văzut pe agresor. Doar un tânăr care îl însoţea pe cel înjunghiat spune că, la un moment dat, un grup de 15 persoane s-a apropiat de ei şi cineva l-a înjunghiat pe prietenul său din senin.
„Nu ştiu ce au avut cu el, ştiu doar că acela care l-a tăiat este elev în Liceul Auto şi că este din Schela, dar nu ştiu ce motiv avea să îl taie. Noi stăteam la poarta liceului şi aşteptam pe cineva, când s-au apropiat de noi în jur de 15 băieţi şi unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a tăiat pe prietenul meu“, a spus amicul victimei.
Tânărul rănit era conștient când a fost preluat de o echipă de medici şi a spus că nu îi cunoaşte pe agresori şi că, probabil, a fost confundat cu altcineva.
„Nu îi cunosc, nu ştiu cine sunt, cred că m-au confundat cu altcineva“, a spus victima.
Medicii mehedinţeni au reuşit să îl stabilizeze pe tânăr și îl vor supune mai multor investigaţii pentru a se asigura că nici un organ intern nu i-a fost afectat.
„În Secţia de Primiri Urgenţe a fost adus un tânăr de 21 de ani cu o plagă înţepată în spate. În acest moment este stabil hemodinamic, însă va fi supus mai multor investigaţii pentru a verifica dacă vreun organ a fost atins“, a declarat Elena Bololoi, director asistenţă medicală la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.
 
Primarul vrea ca profesorii să asigure paza în școli
 
Incidentul are loc la doar câteva zile după ce primarul municipiului a declarat la un post local de televiziune că profesorii au salariul destul de mare ca să le asigure elevilor paza şi nu mai este nevoie de prezenţa unui jandarm sau poliţist la poarta unităţilor de învăţământ. „Am auzit că mai mulţi profesori se plâng că au salarii mici, dar vreau să vă spun că nu este deloc aşa, pentru că există cadre didactice care au salariul mai mare decât mine. Aşa că aş vrea să le spun să se gospodărească şi să asigure paza şi ordinea în şcoli cu elevii de serviciu şi să nu mai fie nevoie ca Jandarmeria sau Poliţia Locală să facă aceste lucruri în locul lor“, a spus edilul muncipiului, Constantin Gherghe.
Nimeni din cadrul primăriei nu a dorit să comenteze ce s-a întâmplat la Liceul „Decebal“. Poliţia îl caută acum pe agresor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII