9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDublă crimă în comuna Orodel

Dublă crimă în comuna Orodel

Un bărbat de 61 de ani din localitatea doljeană Orodel a fost reţinut sâmbătă, fiind acuzat de omor deosebit de grav după ce şi-a ucis soţia şi a înjunghiat un consătean. Oamenii legii au fost anunţaţi sâmbătă după-amiază despre faptul că Constantin Tudosie, de 61 de ani, din Orodel, a înjunghiat un bărbat, pe Florin Buţă, de 77 de ani.  
Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că bătrânul de 77 de ani nu a fost singura victimă a lui Constantin, acesta omorându-şi cu puţin timp înainte şi soţia.
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au stabilit că sâmbătă, după ce a băut mai multe pahare, Constantin Tudosie s-a certat cu soţia sa, Florica Tudosie, de 66 de ani. Bărbatul a lovit-o pe femeie de două ori cu un cuţit în piept, după care a plecat în sat. Pe drum s-a întâlnit cu Florin Buţă, pe care l-a înjunghiat în spate cu acelaşi cuţit, lovitura fiindu-i fatală acestuia. După ce l-a înjunghiat pe consătean, Tudosie s-a întors acasă, unde a fost găsit şi ridicat de poliţişti. Procurorii doljeni au precizat că bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav, faptă pentru care poate primi o pedeapsă între 15 şi 25 de ani de închisoare ori închisoare pe viaţă. Constantin Tudosie nu este la prima faptă de acest fel, el fiind condamnat în urmă cu mai mulţi ani pentru omor după ce a ucis un bărbat din localitate.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII