15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCu „englezoaica“ în terasă

Cu „englezoaica“ în terasă

Un şofer care conducea un Opel înmatriculat în Marea Britanie, sâmbătă seară,
pe bulevardul 1 Mai din Craiova, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-o terasă

Agenţii Biroului Rutier din cadrul IPJ Dolj au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 22.00, despre faptul că, pe bulevardul 1 Mai din Craiova, la intersecţia cu strada Tabaci, a avut loc un accident rutier soldat numai cu pagube materiale.
Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că şoferul unui autoturism Opel a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei şi a intrat pe trotuar, unde a rupt un pom şi a distrus gardul împrejmuitor al unei terase.
După producerea accidentului, şoferul a coborât de la volan şi a fugit. Din fericire, nici o persoană nu a fost lovită de maşina scăpată de sub control.
În aceeaşi noapte, poliţiştii au reuşit să dea de urma şoferului vitezoman, acesta fiind Adrian Văduva, de 23 de ani, din Craiova.  Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. 
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că şoferul a fost sancţionat cu o amendă contravenţională de 400 de lei şi este obligat să plătească pagubele produse. 
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII