20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut cu parul în discoteca primarului

Bătut cu parul în discoteca primarului

Un bărbat din Mehedinţi îi acuză pe primarul din comuna Devesel şi pe angajaţii acestuia că l-au bătut fără nici un motiv. Omul susţine că, de fapt, primarul s-ar fi răzbunat pentru că el i-a reproşat că nu a făcut nimic pentru comunitate.

Scandalul s-a consumat săptămâna trecută, într-o discotecă din comuna Devesel, administrată de primarul Alexandru Mimiş. Gigel Hogea susţine că se distra împreună cu mai mulţi prieteni când a fost luat la bătaie de un bodyguard. Martorii spun că şi primarul i-ar fi dat câţiva pumni bărbatului, chiar în faţa şefului de post din comună.
„Eu am fost la primărie la ultima şedinţă şi i-am spus primarului că mai are puţin şi i se termină mandatul, iar el nu a făcut nimic. I-am spus să facă drumurile şi să ne dea banii pe ajutoarele sociale. Cred că de atunci a prins necaz pe mine. Apoi am mers cu prietenii la discotecă să mă distrez. Este adevărat că m-am urcat pe o masă să dansez, dar nu am făcut nimic rău. Atunci, bodyguardul primarului şi cu încă un prieten de-al lui au venit şi m-au luat la bătaie cu parii. M-au salvat prietenii. Ei m-au scos pe braţe afară şi au chemat ambulanţa. Când stăteam pe bancă şi aşteptam să sosească medicii, a venit primarul şi mi-a dat un pumn în faţă“, a declarat Gigel Hogea.
Martorii spun că angajaţii primarului l-au bătut fără milă pe bărbat.
„Am fost şi eu acolo când au început să îl bată. Este adevărat că el dansa pe masă, dar asta nu înseamnă că trebuia să îl ia la omor cu parii. Pe deasupra, a mai dat şi primarul în el“, a spus Emilian Huzum.

 „Scandalul a început pe fondul consumului de alcool“

Cei implicaţi în altercaţie au depus plângeri la poliţie, iar oamenii legii au început cercetările.
„Hogea a depus reclamaţie pentru lovire împotriva celor doi angajaţi ai discotecii, iar aceştia din urmă, pentru ameninţare, împotriva lui Hogea. Nu ştim cum s-a petrecut totul. Cert este că scandalul a început pe fondul consumului de alcool. Hogea ar fi început să ameninţe şi să se urce pe mese. Noi facem în continuare cercetări şi aşteptăm certificatul medico-legal pentru a se propune soluţia legală“, a spus şeful de post din Devesel.

Victima nu este uşă de biserică

Gigel Hogea a fost în urmă cu ceva timp în spatele gratiilor pentru că a omorât o femeie, iar consătenii nu prea au cuvinte de laudă despre el.
„Acest om se ţine numai de scandaluri. Este un criminal. A omorât o femeie ca să îi fure banii şi a fost la puşcărie. Domnul primar nici nu a fost în localitate când s-au bătut. Am înţeles că s-a îmbătat şi a început să spună că o să reclame să se închidă magazinul şi barul, şi, când a văzut că băieţii de la pază vor să îl scoată afară, s-a tăiat cu o sticlă pe mâini şi s-a aruncat pe scări“, au spus angajatele primarului.
Edilul spune că nimic din ceea ce a reclamat Hogea nu este adevărat. În plus, el susţine că nici nu era în localitate când s-a întâmplat scandalul şi se pare că victima s-a automutilat doar ca să îi păteze lui imaginea.
„Am înţeles că a reclamat sau va reclama la Parchet că l-am bătut şi eu, şi băieţii de la pază. Nu este adevărat. Eu eram la Bucureşti şi, când am ajuns în comună, îl luase ambulanţa la spital. El mai are antecedente penale şi cred că este pregătit de cineva împotriva mea, având în vedere că se apropie un an electoral“, a declarat Alexandru Mimiş, primarul din comuna Devesel.
Bărbatul, care are o mână ruptă şi mai multe leziuni pe corp, aşteaptă acum certificatul medico-legal, cu care va merge la Parchet să îl denunţe pe primar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII