15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a luat viaţa la 15 ani

Şi-a luat viaţa la 15 ani

Un adolescent de 15 ani din Drobeta Turnu Severin a ales să îşi pună capăt zilelor şi, fără să lase vreun bilet în care să îşi explice gestul, s-a spânzurat cu o curea chiar în camera lui. Băiatul a fost găsit fără suflare de către mama sa.
„Am fost sesizaţi că pe strada Carol I, într-un imobil, se află un adolescent de 15 ani care s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni. Din primele verificări desfăşurate la faţa locului a rezultat că acesta nu a lăsat nici un bilet de adio şi nu prezintă urme de violenţe. În continuare se fac cercetări“, a declarat Andreea Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Medicii s-au străduit 45 de minute să îl resusciteze pe băiat, dar inima acestuia nu a mai vrut să bată.
„L-am găsit fără semne vitale, dar cu toate astea am efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă, din păcate, nu am mai putut face nimic“, a declarat Doina Leuştean, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.
Trupul neînsufleţit al adolescentului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei, iar ,până atunci, o echipă de criminalişti încearcă să afle ce l-a determinat pe acesta să se sinucidă.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS