20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal cu fiu de judecător

Scandal cu fiu de judecător

Fiul preşedintelui Judecătoriei Segarcea este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice după ce, vineri dimineaţă, a fost implicat într-un scandal pe terasa unui bar din localitatea Dăbuleni.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi, vineri dimineaţă, în jurul orei 5.00, că pe terasa unui bar din localitate mai multe persoane au provocat scandal.
Poliţiştii care au ajuns la faţa locului i-au identificat pe scandalagii ca fiind fraţii Valentin şi Elvis Băbălău, de 17, respectiv 23 de ani, ambii din Dăbuleni, şi Bogdan Daşu, de 21 de ani, din Craiova, fiul judecătorului Gheorghe Daşu, preşedintele Judecătoriei Segarcea. Cei trei tineri au încercat să intre pe o terasă unde era organizată o petrecere de majorat şi, pentru că nu au fost primiţi, au început să-l înjure pe sărbătorit, dar şi pe ceilalţi tineri.
Poliţiştii doljeni au precizat că cei trei au fost conduşi la secţie, unde au fost amendaţi în baza legii, pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.
În plus, pe numele celor trei a fost întocmit un dosar penal, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII