11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Românii au talent“ vine la Craiova

„Românii au talent“ vine la Craiova

Caravana celei de-a doua ediţii a concursului „Românii au talent“ va trece, la sfârşitul lunii acesteia, şi prin Craiova. Preselecţiile vor avea loc pe parcursul a două zile, mai exact, 20 şi 21 august, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova.
Astfel, se lansează un apel către toţi craiovenii – şi nu numai – care se ştiu talentaţi. Reunind o mulţime de aptitudini din diverse domenii şi, mai ales, fără a avea o limită de vârstă, de la magicieni la aruncători de flăcări, de la cântăreţi şi instrumentişti la dansatori, fiecare concurent are dreptul să-şi exprima talentul de orice fel. Doritorii se pot înscrie on-line, pe site-ul http://concurs.protv.ro/romaniiautalent/ sau trimiţând un e-mail la adresa [email protected], indiferent că vor să concureze singuri sau cu o trupă/echipă.
Ei trebuie să pregătească, pentru zilele preselecţiei, un număr artistic de două minute. Dacă au nevoie de suport muzical, el poate fi adus pe un CD sau pe un stick de memorie. Totodată, participanţii la preselecţie sunt rugaţi (dacă e cazul) să nu-şi uite costumaţiile speciale acasă şi să vină îmbrăcaţi direct în ele, după cum a declarat pentru Gazeta de Sud Violeta Cristea, reprezentant Mediavision.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU