14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalNu mai e apă caldă

Nu mai e apă caldă

De ieri, 1 august, şi până pe 22 august, locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin nu mai au apă caldă, deoarece Regia de Termoficare, furnizorul de agent termic, face verificările şi reviziile anuale.
„Se verifică vanele, robinetele şi armăturile, iar acolo unde este nevoie se efectuează şi mici reparaţii. Este o revizie pe care o facem anual. Sunt foarte multe elemente tehnice care trebuie puse la punct, pentru a funcţiona la parametrii optimi“, a declarat şeful de la Termoficare, Cornel Dumangiu.
În ultimele două luni, întreruperea apei calde în Severin nu este o noutate. 21 de asociaţii de locatari din municipiu au rămas fără apă caldă din cauza datoriilor la întreţinere. Societatea de furnizare a apei a luat această măsură după ce a trimis nenumărate înştiinţări şi sesizări pentru reglarea datoriilor, însă nici aşa nu s-a ajuns la o înţelegere.
În zona bulevardul Tudor Vladimirescu – Alion – Kiseleff, mii de oameni au rămas fără apă caldă în luna iunie, din cauza unei defecţiuni care s-a remediat după aproape două săptămâni, iar cei care nu şi-au onorat facturile la întreţinere vor primi apă caldă doar un anumit timp în această vară, prin bunăvoinţa celor de la Termoficare. Dacă nu se achită măcar o parte din datorii, asociaţiile de locatari datornice vor intra în toamnă doar cu apă rece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS