20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalANI o dă în judecată pe Olguţa Vasilescu

ANI o dă în judecată pe Olguţa Vasilescu

ANI o acţionează în judecată pentru angajarea răspunderii civile delictuale pe senatorul PSD, Lia Olguţa Vasilescu, care a ridicat public problema trucării licitaţiei privind serviciile de arhivare electronică a declaraţiilor de avere şi de interese.
Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a constatat, în urma controlului efectuat în anul 2009 la Agenţia Naţională de Integritate, faptul că „autoritatea contractantă s-a încadrat în prevederile cuprinse în OUG nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare“, iar desfăşurarea procedurii de licitaţie s-a făcut cu respectarea prevederilor legale.
Senatorul PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a comparat joi Agenţia Naţională de Integritate cu „lupul pus paznic la stână“, menţionând că „lupul este atât de prost“ că nu l-a putut dovedi pe Adrian „Minune“ cu faptul că nu plăteşte impozite la stat din ce obţine de la nunţi.
Senatorul PSD a susţinut că, în momentul în care se va discuta în Senat raportul Consiliului Naţional de Integritate, ar trebui să fie ridicate toate întrebările legate de eficienţa conducerii ANI şi a inspectorilor de integritate, dar şi o serie de „suspiciuni“ privind achiziţiile realizate din bani publici de către Agenţie.
• NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII