20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOfiţer al IJPF Mehedinţi, transportat în comă la Bucureşti cu un elicopter MAI

Ofiţer al IJPF Mehedinţi, transportat în comă la Bucureşti cu un elicopter MAI

Un ofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Mehedinţi a ajuns ieri-dimineaţă în comă de gradul II la Spitalul „Bagdasar“ din Bucureşti cu un elicopter al Ministerului de Interne. În ultimele două zile, doi angajaţi ai IJPF Mehedinţi au ajuns la spital din cauza stresului. Până pe 31 iulie, 75% dintre poliţiştii de frontieră vor fi supuşi examinărilor. Marţi dimineaţă, ofiţerul de 45 de ani, care era în afara orelor de program când i s-a făcut rău, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde a intrat în comă.
„Un ofiţer în vârstă de 45 de ani, colegul nostru, a ajuns marţi la spital după ce a făcut comoţie cerebrală. Menţionăm că nici colegul ofiţer şi nici celălalt angajat care a ajuns la spital nu sunt vizaţi de restructurare. Noi am solicitat un elicopter din cadrul MAI cu ajutorul căruia colegul nostru a fost transportat la Bucureşti“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi.
Medicii au reuşit să îl stabilizeze, însă au decis să îl trimită de urgenţă la Bucureşti.
„Pacientul a fost internat în comă de gradul II. Am reuşit să îl stabilizăm, însă s-a decis transferul la Spitalul «Bagdasar» din Bucureşti. Comoţiile cerebrale sunt tot mai frecvente în ultimul timp în rândul persoanelor până în 50 de ani, principalele cauze fiind stresul şi odihna insuficientă“, a declarat Elena Bololoi, director asistenţă medicală la Spitalul Judeţean Mehedinţi.
Ofiţerul, care este şeful Biroului de Cercetări Penale din cadrul IJPF Mehedinţi, a ajuns la Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS