12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA accidentat mortal un copil şi l-a rănit grav pe fratele său

A accidentat mortal un copil şi l-a rănit grav pe fratele său

Un copil de nouă ani a decedat, iar fratele său de patru ani se zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident de circulaţie produs ieri în localitatea Imoasa, judeţul Mehedinţi. Cei doi copii adunau corcoduşe la poarta casei lor, când o şoferiţă care circula cu viteză i-a lovit în plin. Băiatul cel mare a murit în drum spre spital, în timp ce fratele său se află în stare gravă la Spitalul din Craiova.
Martorii spun că şoferiţa a pierdut controlul volanului pentru că vorbea la telefon şi conducea cu viteză.
„Copiii adunau corcoduşe împreună cu bunica lor. Ei erau în afara curţii, iar bunica lor era înăuntru. Am văzut maşina venind în viteză în curbă, iar şoferiţa vorbea la telefon, când dintr-o dată a sărit peste pod şi s-a oprit în gard. Pe copilul cel mare l-a lovit în plin“, a povestit un martor.
Femeia care se afla la volanul maşinii spune că nu îşi mai aminteşte nimic.
„Nu ştiu nimic din ce s-a întâmplat, nu îmi mai amintesc nimic, nu am avut viteză, pur şi simplu m-am trezit acolo, altceva nu mai ştiu“, a spus şoferiţa.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că aceasta conducea cu viteză mare.
„Conducătoarea autoturismului Matiz nu a adaptat viteza în curbă pe DN 67, în zona localităţii Imoasa, a pierdut controlul asupra volanului şi i-a lovit pe cei doi minori. În continuare se fac cercetări“, a declarat Claudiu Bebec, comisar la IPJ Mehedinţi.
Şoferiţa este cercetată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII