14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA furat un seif plin cu aur şi bani

A furat un seif plin cu aur şi bani

Un tânăr din Mehedinţi a furat din casa unui bărbat din comuna Devesel 50.000 de lei, 16.000 de euro, peste 100 de grame de aur şi un pistol cu bile din cauciuc şi a plecat din Drobeta Turnu Severin ca să trăiască pe picior mare la Oradea. Mehedinţeanul a furat în urmă cu şase luni seiful în care se mai aflau, pe lângă aur şi bijuterii, şi nişte acte, precum şi un pistol cu bile din cauciuc. După ce a luat banii, tânărul s-a gândit să păstreze aurul pentru zile negre şi l-a aruncat cu tot cu seif într-o fântână.
În urma unor investigaţii care au durat şase luni, poliţiştii mehedinţeni au aflat că bunurile bărbatului din comuna Devesel au fost aruncate într-o fântână din localitatea Şiroca. O echipă de pompieri a intervenit sâmbătă pentru a recupera seiful. În acelaşi timp, poliţiştii orădeni au reuşit să îl localizeze pe hoţ şi l-au dat pe mâna anchetatorilor din Mehedinţi.
„Cu ajutorul colegilor de la ISU «Drobeta», am reuşit să recuperăm seiful, însă, din păcate, nu au mai fost găsite decât câteva bijuterii şi cartuşe. Tânărul care a dat spargerea a fost descoperit pe raza localităţii Oradea şi a ajuns la Drobeta Turnu Severin cu mandat de aducere. Se fac cercetări pentru a afla dacă a acţionat singur sau nu“, a declarat Liviu Negrea, comisar la IPJ Mehedinţi.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Mehedinţi, urmând să fie prezentat la Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII