16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBanii pentru merele elevilor - la fotbal, cei pentru policlinică - la engleză

Banii pentru merele elevilor – la fotbal, cei pentru policlinică – la engleză

Consilierii judeţeni au fost de acord cu rectificarea bugetului propriu al Consiliului Judeţean Olt pe 2011, sute de mii de lei făcând cale întoarsă de la destinaţia iniţială către alte capitole mâncătoare de bani.
Economia realizată din faptul că elevii judeţului n-au mai primit mere în anul şcolar 2010 – 2011, în sumă de 762.000 de lei, pentru că la licitaţie nu s-au prezentat ofertanţi, va trece în bugetul Clubului Sportiv Aluminiu Alro Slatina, bani care vor fi folosiţi pentru turul campionatului, pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2011.
Sume considerabile rezervate reabilitării, modernizării şi dotării Ambulatoriului de specialitate (Policlinica) al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi folosite pentru reabilitarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Şopârliţa (315.000 de lei) şi pentru susţinerea unui proiect european destinat pregătirii funcţionarilor din consiliul judeţean în domeniul achiziţiilor publice şi limbă engleză (454.000 de lei).
În acest al doilea caz de redistribuire a fondurilor motivaţia a fost că Spitalul Judeţean Slatina a primit fonduri de o valoare similară de la Ministerul Sănătăţii, după cum Direcţia de Sănătate Publică a avut amabilitatea să informeze consiliul judeţean. Aceeaşi instituţie sanitară va primi însă altceva la schimb, prin aceeaşi hotărâre fiind aprobată fişa obiectivului de investiţii „Reparaţie capitală secţie anestezie – terapie intensivă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU