Acasă Local Cătălin va merge la tratament

Cătălin va merge la tratament

-

Datorită unor oameni cu suflet mare, care au donat bani, băieţelul de cinci ani din comuna doljeană Breasta va putea să meargă luna viitoare la tratament. Povestea lui Ştefan Cătălin Fabrizio Fota, prezentată în numărul din data de 10 iunie al Gazetei de Sud, a impresionat multă lume.
Băieţelul născut prematur în luna a şasea s-a încăpăţânat să trăiască, în ciuda previziunii medicilor şi a numeroaselor probleme de sănătate. El are acum şansa să poată merge, în urma unui tratament de recuperare prin metoda de oxigenare hiperbară efectuat la o clinică privată din Constanţa. În conturile deschise la bancă s-au strâns, potrivit mamei copilului, Ioana Fota, 4.000 de lei, dintre care 3.000 de lei sunt contribuţia Primăriei Breasta, 500 de lei sunt din partea unei persoane care a dorit să-şi păstreze anonimatul, iar 500 de lei de la un pensionar de 85 de ani, din Craiova. „Le mulţumim foarte mult tuturor celor care ne-au ajutat cu bani sau ne-au sunat ca să ne încurajeze. A însemnat foarte mult pentru noi să vedem că atât de mulţi oameni vor să  ne ajute“, a spus Ioana Fota.
Cătălin va merge luna viitoare la tratament pentru o primă serie de zece şedinţe de recuperare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.