22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrupul elevei dispărute, scos din Jiu

Trupul elevei dispărute, scos din Jiu

Pompierii au găsit ieri-dimineață cadavrul elevei care a dispărut de acasă săptămâna trecută. Raluca Drăguşin, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, a fost dată dispărută, după ce miercuri seară a trimis un SMS în care anunţa că a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Potrivit lui Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, pompierii au găsit cadavrul fetei în râul Jiu, la podul din partea de nord a insuliței, lângă mal. Pompierii au fost alertaţi că în zona cartierului Bicaz, lângă un podeţ, un cadavru pluteşte pe apă. Imediat ce pompierii au scos-o din apă, anchetatorii au stabilit că este vorba despre Raluca Drăguşin, eleva eminentă dată dispărută de familie. Fata avea actele la ea, astfel încât a fost uşor de identificat în prezenţa mamei şi a surorii sale.
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru scoaterea din apă a unui cadavru care plutea pe râul Jiu, în zona Insuliţă, după ce un bărbat care trecea pe acolo a văzut trupul neînsufleţit. Primele cercetări au evidenţiat faptul că persoana decedată este eleva dispărută, Raluca Drăguşin“, a spus Mihai Avramescu. Potrivit anchetatorilor, eleva s-a aruncat în Jiu după ce și-a legat de piept un rucsac plin cu pietre. Deocamdată, anchetatorii nu au putut desluși motivele sinuciderii elevei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei.
Raluca Drăgușin era una dintre cele mai bune eleve din clasă, avea rezultate foarte bune la învăţătură şi fusese admisă la câteva universități din Anglia. Nu a avut niciodată probleme comportamentale şi nici nu a călcat vreodată pragul cabinetului consilierului psihologic al şcolii, potrivit directorului Colegiului Național „Spiru Haret“. Miercuri seară, fata a trimis un mesaj pe telefonul unei colege, în care anunța că intenționează să-și încheie socotelile cu viața.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII