22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjean reținut pentru că a furat 11.200 de lei

Gorjean reținut pentru că a furat 11.200 de lei

Un gorjean din comuna Turcinești a fost reținut, fiind acuzat de furtul sumei de 11.200 de lei de la proprietara unei terase din Târgu Jiu.
Poliţia Târgu Jiu a fost sesizată pe 20 mai, la numărul de urgenţă 112, de către o femeie de 40 de ani, din municipiu, despre faptul că, în timp ce se afla la terasa pe care o are amplasată pe Insuliţa de pe Jiu (acolo unde se desfășurau Zilele Orașului), persoane necunoscute i-au sustras de pe o masă o plasă în care se afla suma de 11.200 de lei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că săvârşirea faptei a fost favorizată de neglijenţa părţii vătămate, care şi-a lăsat plasa cu bani nesupravegheată. Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un bărbat, D.M.D., de 30 de ani, din comuna Turcineşti. În urma activităţilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe hoţ, în jurul orei 23.00. Acesta a fost condus la sediul poliţiei.
„Din cercetări a rezultat că suspectul, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la terasa părţii vătămate, amplasată pe Insuliţă, a profitat de neatenţia femeii şi a personalului de serviciu şi a sustras de pe o masă plasa în care se afla suma de 11.200 de lei. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate. Poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi l-au introdus în arestul IPJ Gorj“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Pe 21 mai, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu Jiu, suspectul fiind obligat de a nu părăsi ţara 29 zile.
• Mihaela Floroiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS