9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Prinşi la furat

Trei mehedinţeni, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost prinşi de un echipaj de jandarmi la furat de fier vechi de pe o proprietate privată de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin. În faţa oamenilor legii, vinovaţii au recunoscut că intenţionau să valorifice fierul la un centru de colectare, din lipsa banilor. Componentele din fier în valoare de 2.000 de lei au fost confiscate şi predate proprietarului.
„Echipajul de jandarmerie din cadrul dispozitivului integrat de menţinere a ordinii publice de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat de dispecerul de serviciu despre faptul că trei persoane au pătruns în curtea unui imobil situat în spatele unui centru comercial din zona Aluniş, de unde au sustras componente din fier. Deplasându-se la faţa locului, jandarmii i-au surprins pe cei trei în momentul în care se pregăteau să transporte mai multe piese provenite de la dezasamblarea unui motor de autocamion. Procedând la stabilirea identităţii, jandarmii au constatat că aceştia sunt: Ramona Daniela C., de 34 de ani, Iulian T., de 29 de ani, şi P.A.M., de 15 ani, toţi având domiciliul pe str. Jidoştiţei din Drobeta Turnu Severin. Întrebaţi despre provenienţa bunurilor sustrase, aceştia au declarat jandarmilor că, după ce au pătruns în curtea imobilului, au sustras piesele aflate într-o rulotă care nu avea sistem de închidere, cu intenţia de a le valorifica la o societate de colectare a fierului vechi“, a declarat Claudia Mendea, purtător de cuvânt al IJJ Mehedinţi.
Cei trei s-au ales cu dosare penale pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi furt calificat, acestea fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII