15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMâncare în loc de bani pentru cerşetori

Mâncare în loc de bani pentru cerşetori

Poliţia Locală din Târgu Jiu a început acţiunile de pregătire a oraşului pentru Paşte şi atenţionează cetăţenii să fie foarte atenţi la cerşetori. Mulţi dintre aceştia sunt specializaţi în furturile din buzunare, genţi şi sacoşe.
Poliţiştii locali le recomandă cetăţenilor să nu le mai ofere bani cerşetorilor sau altor persoane fără adăpost, pentru a preveni furturile.
Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale din Târgu Jiu, a declarat că este de preferat ca să li se ofere cerşetorilor mâncare sau alte produse în locul banilor, pentru a evita neplăcerile.
„Sunt foarte mulţi cerşetori care vin la Târgu Jiu. Îi prindem şi îi trimitem cu trenul în zonele de domiciliu şi ei se întorc a doua zi. Unii cerşetori sunt tentaţi să plece cu portofelul omului, atunci când persoana binevoitoare scoate un ban să îi dea celui aflat la cerşit. Unii cerşetori folosesc banii strânşi din cerşit pentru a cumpăra băutură şi ţigări. Ar fi mai bine să li se dea mâncare sau alte produse în locul banilor“, a menţionat Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII